Historisk NM-gull til U19-guttene!

Våre junior-gutter har imponert under hele U19NM-turneringen i Bergen og vant til slutt fortjente gullmedaljer.

Etter en jevn og (litt for) spennende semifinale mot Ullern sto Kongsberg Miners klar som motstandere i finalen. Gruvearbeiderne fra Kongsberg er jo vant til å grave sølv – og det var det de fant denne gangen også. Gullet var det Sverresborg Hoops som fant! Hoops-guttene ble liggende under i 1. periode men kom knallsterkt tilbake i 2.

Les mer

Lagt til av

U19-guttene klar for NM-finale!

Etter to komfortable seiere mot Frøya (91-50) Nesodden (92-50) på fredag og utspilling av Fana (91-48) i kvartfinalen på lørdag var guttelaget vårt klar for semifinale mot Ullern søndag morgen. Ullerns sterke 99-lag har vi aldri klart å slå tidligere, så det var klart at vi måtte gjøre en heroisk innsats for å klare det i årets NM-turnering. Og den heroiske innsatsen kom!

Ullern hadde i likhet med oss vunnet greit i sine kamper på veien til semifinale.

Les mer

Lagt til av

U19-lagene på plass i Bergen

26 spillere, fire trenere og flere supportere fra våre to U19-lag er nå på plass i Bergen for å delta i årets U19NM. 12 lag i gutteklassen og åtte lag i jenteklassen skal i helgen gjøre opp om de prestisjefulle medaljene i årets NM. Arena for helgens turnering i regnhovedstaden er Haukelandshallen.

G19 reiser med hele 18 spillere men har noen skader på enkeltspillere så alle vil ikke kunne spille. Spesielt vil Jørgen Bjørke savnes.

Les mer

Lagt til av

Fullt hus på årets sesongavslutning

For tredje år på rad markerte Sverresborg Hoops basket at sesongen går mot slutten. Alle treningsgruppene våre møtte opp for velfortjente premier for innsatsen denne sesongen. Alle lagene fikk presentert seg og fortalt hvordan sesongen har gått. Leder Mathias Aarskog fikk også takket av styremedlemmer og tillitsvalgte som har avsluttet sine verv.

Veldig gøy å se så mange barn og ungdommer som representerer klubben vår.

Tradisjonen tro ble det servert pølse og brus i tillegg til søte fristelser fra et imponerende kakebord.

Les mer

Lagt til av

Velkommen til årets sesongavslutning!

Onsdag 18. april kl. 18 – 20 i aulaen på Sverresborg ungdomsskole.

Alle spillere, trenere, foreldre, søsken og besteforeldre er hjertelig velkommen til Sverresborg Hoops’ markering av sesongen 2017/2018 går mot slutten.

Det blir premieutdeling som takk for innsatsen for sesongen som har vært.  Vi serverer pølse, brus, kaffe og kaker. Det blir også loddsalg – så husk å ta med cash!

Les mer

Lagt til av