Norges Basketballforbund søker sportssjef med søknadsfrist 30. november

Norges Basketballforbund søker sportsjef til en 100% stilling.

Vil du være en del av et utviklende og spennende arbeidsmiljø i Norges Basketballforbund er dette jobben for deg. NBBF
holder til i flotte lokaler på Ullevål Stadion i Oslo hvor man jobber i et meget kompetent idrettsmiljø.

Sportsjefen i Norges Basketballforbund har ansvaret for alle sportslige forhold i forbundet herunder blant annet landslag, rekruttering,
bredde, nasjonale serier og dommer- og trenerutvikling.

Les mer

Lagt til av

Årets første Easy Basket-helg

Det blir en spennende helg for våre yngste basketspillere. På lørdag og søndag arrangerer Singsaker basket årets første Easy Basket-helg i Rosenborghallen. Easy Basket er NBBF’s kamptilbud for spillere opp til 13 år.

På lørdag morgen (kl. 9.30 – 12.30) er det Easy Basket Challenge (EBC) for alle spillere under 10 år. Man trenger ikke å tilhøre et lag eller trene basket for å være med her. Påmelding ved ankomst. Det bare å møte opp i Rosenborghallen.

Les mer

Lagt til av

Et fyrverkeri av en avslutning på Scania Cup-kvalifiseringen!

I siste kamp mellom Sverresborg og Kongsberg var tallene klare. Sverresborg hadde en tøff oppgave foran seg og måtte vinne med hele 18 poeng for å plassere Kongsberg bak seg på tabellen. Ullern var allerede sikret en topp 2-plassering til tross for tap 70-63 for Kongsberg tidligere på dagen. I en kamp Ullern manglet landslagsduoen Marcus Larsson og Ulrik Stranger-Johannessen.

Og Sverresborg startet forrykende! De spilte et godt forsvar mot Kongsbergs storscorere Mikal Gjerde og Tobias Rotegård og resten av laget og ledet 18-10 etter 1.

Les mer

Lagt til av

Ullern og Kongsberg i føringen under Scania Cup-kvalifiseringen

Etter lørdagens kamper har to av østlandslagene tatt føringen i turneringen, med henholdsvis tre og to seire.

Våre egne U19 gutter vant sin første kamp i en jevn kamp over Sandvika. Sandvika fikk en god start og var oppe 6-13 midt i 1. periode. Kampen jevnes ut og det står 18-19 til Sandvika ved periodeslutt. 2. periode er jevnspilt der vi hele veien ligger noen poeng foran og leder 48-42 halvspilt. 3 periode er lik.

Les mer

Lagt til av

Klart for Scania Cup-kval!

Munkvollhallen er nå rigget og klar til helgens Scania Cup kvalifisering i G19 klassen i Trondheim. Ni kamper skal spilles i Munkvollhallen i helgen med Sandvika-Kongsberg først ut kl 11:00. Nettopp Sandvika og kanskje den største favoritten Ullern har allerede skyvstartet på kvalifiseringen. Torsdag møttes de til første kamp i Ørakerhallen i Oslo. Her gikk Ullern av med seieren 69-62. Nå er de begge ankommet Trondheim og klare for de resterende kampene.

Alle kampene i helgen vil bli streamet på nettet.

Les mer

Lagt til av