Flott reportasje i januar-utgaven av Sorgenfri

Før jul ble vi kontaktet av gatemagasinet Sorgenfri som ønsket å skrive om Sverresborg Hoops basketball. I januarutgaven som nå er i salg er vi presentert som månedens klubb med vekt på jentesatsingen vår. De flotte 00-02-jentene våre er ypperlige representanter for klubben vår og for basketsporten i Trondheim. Trener Guro Samanns representerer ildsjelene vi har  – og har hatt – i klubben vår.

Gatemagasinet Sorgenfri selges på kjøpesentre og gater rundt omkring i byen.

Les mer

Lagt til av

Stor Hoops-delegasjon på Den Store Trenerhelgen

I helgen har Norges Basketballforbund arrangert den årlige Den Store Trenerhelgen og Det Store Klubbledermøtet. Sverresborg Hoops hadde en stor delegasjon med 11 trenere og to klubbledere. Ikke verst!

Programmet besto i undervisning, foredrag, landskamper og god stemning.

All-Star-kampen kan man se på YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=iPADqJ49kQs&feature=youtu.be

Les mer

Lagt til av

Godt Nytt År!

Godt Nytt År, alle sammen! Håper alle er klare for et nytt basketår med gode treninger, spennende kamper og mye moro.

Munkvollhallen er stengt til 15. januar så det betyr at noen lag har mistet treningstid der – og fått nye treningstider i alternativ hall/gymsal. Andre lag har vi ikke lyktes å skaffe god nok treningsfasiliteter til – så de mister noen treninger, dessverre.

Treningene starter i dag (tirsdag) for J07-10,

Les mer

Lagt til av

Velkommen til Jets basketskole i juleferien

Den 28. og 29. desember er det igjen klart for basketskole med Jets i Rosenborghallen. Fra kl 10:00-15:00 (registrering fra kl 10:00).

Dagene blir delt opp i to forskjellige treninger med en lunsj i midten, under er planen for hva som skal skje de ulike dagene og treningene. Deltakerne blir delt opp i forskjellige grupper slik at alle får trene på sitt eget nivå og lære nye ting.

Programmet blir ledet av Nidaros Jets sine spillere der dere kommer til å møte gamle kjente fjes,

Les mer

Lagt til av

G19 med full pott i Bergen!

Etter 88-70 over Frøya og 92-62 over Hop lørdag var det klart for semifinale kl 10:00 på søndag. Selv om lørdagens kamper var noe av det svakeste som er prestert av oss på veldig lenge ble det to relativt enkle seiere. I semien ventet bergenslaget Fana men det viste seg fort at Fana gutta ikke hadde særlig å stille opp med. Halvveis i kampen sto det 49-22 og det endte til slutt 90-37 i en kamp der alle igjen fikk spille mange minutter.

Les mer

Lagt til av