Fantastisk treningsleir i Latvia

For åttende år på rad har Sverresborg Hoops startet sesongforberedelsene ved å dra på en ukes treningsleir i Liepaja i Latvia. Denne gangen dro 35 spillere fra 12 – 18 år sammen med fem trenere og endel foreldre. Noen av spillerne er skikkelig erfarne og har deltatt 6-7 ganger, mens andre fikk sin første Latvia-tur.

Spillerne var delt inn i tre treningsgrupper som gjennomførte 10 treningsøkter hver under ledelse av våre egne trenere,

Les mer

Lagt til av

Treningstider uke 33 og 34 (fra 13. august)

Sesongen nærmer seg og treningstidene for sesongen er snart på plass. Vanlige treningstider starter ikke før i uke 35 for de fleste hallene. Noen haller åpner først i uke 36.

For uke 33 og 34 (13. – 26. august) har Hoops fått noe tid. Noen lag er satt opp til å trene sammen slik at alle skal få trene. Fordeling av treningstid ser du i tabellen under. Det er i tillegg lagt opp til at det er en liten bane tilgjengelig alle tre dagene (Åpen hall) slik at alle som har lyst har mulighet til å trene basket tre ganger i uken.

Les mer

Lagt til av

Takk til Ron!

Ron Billingslea, vår hovedtrener de siste årene, har bestemt seg for å gå over i pensjonistenes rekker i sommer. Han startet sitt virke hos oss i 2013 etter å ha trent Frøya  i Bergen – og har hatt ansvar for mange treningsgrupper i klubben vår siden. At han coachet våre U19-gutter til et historisk NM-gull i vår var en imponerende prestasjon – og kanskje en passende avslutning av en innholdsrik trenerkarriere.

Både nybegynnere og erfarne spillere i klubben har nytt godt av Rons unike kompetanse og hjerte for basket.

Les mer

Lagt til av

Stor dugnadsaktivitet denne uka

Konsertene står i kø på Sverresborg Folkemuseum denne uka. Vi i Sverresborg Hoops har blitt en solid dugnadsgjeng i serveringen på konsertene til Trondheim Concerts. Tilsammen på fire konserter stiller vi med ca. 80 foreldre, styremedlemmer og spillere på følgende konserter:

10.august – Dum Dum Boys
11.august – Åge Aleksandersen
14.august – Markus og Martinus
15.august – a-ha

Første gjeng er allerede i gang med å selge mat og drikke til tusener av publikummere i kveldens Dum Dum Boys-konsert.

Les mer

Lagt til av

Sigurd og U18-guttene vant siste kamp i EM

Det ble en perfekt avslutning med seier mot Slovakia i EM’s siste kamp. Dagen før gikk laget på en smell mot Ungarn men de revansjerte seg mot Slovakia. Vår egen Sigurd Lorange markerte seg gjennom hele turneringen med stort tempo, mange poeng og suveren straffeskyting – EM’s beste straffeskyter med 92,1% treff!

Vi gratulerer guttene med en meget god turnering.

 

Rapport fra NBBF etter siste kamp mot Slovakia:

 

Les mer

Lagt til av