Folketoget 17.mai, gå med Sverresborg IF!

Styret i Hoops oppfordrer alle spillere, trenere og tillitsvalgte til å stille opp og gå under Sverresborg IFs fane i Folketoget 17.mai. Oppmøte på Kongsgårdsplassen (ytre kongsgård, vest for Erkebispegården), klokken 12.30.

Se etter Sverresborg IF sin fane.

Det er veldig populært om spillerne stiller i shooting shirts, overtrekksdrakter eller lignende. Ta gjerne også med basketball.

Les mer

Lagt til av

Ammerud Open 2017

Det yngste jentelaget vårt har i helgen deltatt i den tradisjonsrike turneringen Ammerud Open i Oslo.

21 jenter med ledere og foreldre dro med buss fra Byåsen fredag formiddag og returnerer til Trondheim sent søndag kveld slitne – men full av inntrykk. Vi stilte med tre lag, J12, J13 og J14.

Lørdag:
På lørdag ble det hele sju kamper. J14-laget spilte jevnt men tapte knepent for Sandvika 1 som er det beste laget i Oslo-serien.

Les mer

Lagt til av

8. plass i U19NM i Bergen

Det var avslutningsdag i U19NM i Bergen i dag. Etter det knepne tapet mot Frøya i kvartfinalen i går (65-61) betydde det plasseringspill for 5. – 8. plass i turneringen. Dagen startet allerede kl. 08:00 i morges med kamp mot Gimle. Det ble nok en jevn kamp men Gimle ble for sterke og vant 68-62.

I siste kamp var det igjen Kongsberg som var motstander. Kampen startet bra og vi ledet 48-33 etter halvspilt kamp.

Les mer

Lagt til av

Andre sluttspillshelg gjennomført

I helga ble de to siste sluttspillene i regionen arrangert i Rosenborghallen.

GU14
Sluttspillet ble arrangert av Singsaker på lørdag. Hjemmelaget vant serien i år og deltok sammen med Sverresborg Hoops (Tiller), Ranheim og Stjørdal. I de to semifinalene vant Singsaker over Ranheim og Hoops Tiller slo Stjørdal. Hoops-guttene var lysten på revansje etter tapene i serien – men klarte dessverre ikke det. Gratulerer til Singsaker som sluttspillsmestere i GU14.

 

Les mer

Lagt til av

Juniorene klar for kvartfinale i U19NM

Andre dag av U19NM i Bergen har startet på beste måte med seier over Centrum i en jevn og spennende kamp. En ryasre! Hoops ledet med et poeng etter tre perioder og klarte akkurat å holde Centrum bak seg; 69-68. Gratulerer!

Nå venter Frøya i kvartfinalen kl. 20.

Kampen streames live på Norges Basketballforbunds YouTube-kanal. Kommentator er Fredrik Gnatt.

Les mer

Lagt til av