Tre seiere for U18-landslaget i EM

Det går på skinner for U18-landslaget som spiller EM på Kypros denne uka. Tre seiere på tre kamper og seier i innledningsgruppen. Nå venter semifinale på lørdag – målet er å vinne hele turneringen og opprykk til B-gruppen neste år. Norge har en jevn og god tropp og våre gutter, Christian og Sigurd, får masse spilletid.

Resultater så langt:

Norge – Kosovo 82 – 65

Kypros – Norge 54 –

Les mer

Lagt til av

Åpen hall i Åsveihallen i sommer

Ingen vanlige treninger i sommerferien – men vi har bestemt oss for å åpne Åsveihallen to ganger pr. uke i sommer – på tirsdager og søndager. Åpent for Hoops-spillere i alle aldre!

4. juli Tirsdag 17.00 – 19.00
9. juli Søndag 18.00 – 20.00
11. juli Tirsdag 17.00 – 19.00
16. juli Søndag 18.00 – 20.00
18. juli Tirsdag 17.00 – 19.00
23. juli Søndag 18.00 – 20.00
25.

Les mer

Lagt til av

Bronsjemedalje til Christian under Nordisk mesterskap

Suveren innsats av Norges U18-landslag i Nordisk mesterskap i Finland denne uka. Det endte med en meget sterk bronsjemedalje etter seiere over Sverige, Island og Danmark. Estland vant turneringen og hjemmenasjonen tok sølvet. Det er ikke ofte Norge klarer å få medalje i dette mesterskapet – sist var i U18-klassen for tre år siden.

Sverresborg Hoops-spiller Christian Tøfte utmerket seg under hele mesterskapet både offensivt og defensivt. I statistikken er han registrert som den med flest assist,

Les mer

Lagt til av

Halltid sommeren 2017

Halltid for sommeren 2017 er fordelt. Denne fordelingen gjelder ut juli og første uke av august. Minner om at de lagene som skal bruke hallen må stille med en hallvakt i sin halltid. Hver lagkontakt har fått et nøkkelkort for sitt lag. Der hvor to lag har halltid samtidig så må lagkontaktene avtale hvem som tar hallvaktansvaret. Ellers må vi passe på at det er ryddig etter oss og at hallen kostes med jevne mellomrom.

Les mer

Lagt til av

Christian og Sigurd klare for Nordisk og EM

I dag starter Nordisk Mesterskap for de Norske U16- og U18-landslagene. Mesterskapet går i Kisakallio, Finland rett utenfor hovedstaden Helsinki. I troppen til U18-guttene kan vi finne én Sverresborg spiller og én tidligere Sverresborg spiller.

For fjerde sommeren på rad blir Christian Tøfte å ikle seg landslagsdrakten under Nordisk. I Finland skal Norge å møte Sverige, Island, Estland, Finland og Danmark. Litt senere setter de kursen mot Kypros der guttene skal kjempe om opprykk i U18-EM fra C-puljen 4.- 9.

Les mer

Lagt til av