God start på NM

Gruppevinner etter 2 seiere første dag!

I første kamp møtte vi regjerende U16 Norgesmestere Asker. Vi startet bra og ledet griet 24-11 etter 1.periode. Men etter en ok 1.periode fulgte vi opp med 3 svake perioder. Vi tok ikke returer og vi innviterte Asker litt med i kampen. Men avstanden ble aldri veldig truene og det ble seier 54-46 etter en relativt dårlig kamp.

I kamp 2 møtte vi et svært ungt Tromsølag. Kampen ble en grei skuring for våre gutter og alle spillerne kom på scoringslista. Kampen ente til slutt 105-27 og vi er dermed klare for kvartfinale kl 12:30. Tromsø får det kanskje tøft i årets NM, men kan bli ett lag å regne med om noen år.

Vi møter vinneren av Gimle og Kongsberg i kvartfinalen. De spiller tidlig i dag og kvartfinalen går på bane 3 i Haukelandshallen kl 12:30.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2021 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.