Til finale i NM!

Vi er klare for NM-finale etter en 72-62 seier over Sandvika i semifinalen. Vi startet bra og fikk tidlig en ledelse. Etter 1.periode sto det 25-14 til oss. 2.periode var noe svakere og Sandvika bet seg fast på rundt 10 poeng og det sto 41-32 etter halvspilt kamp.
I 3.periode spilte vi veldig bra og økte forspranget til 61-44. Man skulle tru at en 17 poengs ledelse før en 4.periode skulle hvert nok, men dette er U16NM og alt kan skje. Og det skjedde nesten. Sandvika kom ut i et vanvittig press som vi ikke klarte og håndtere. Forspranget krympet og var nede på 5 poeng med 3 minutter igjen. Men heldigvis satt vi noen avgjørende skudd og straffer som trygged inn til en fantastisk seier og vi er nå klare for en U16NM-finale som første lag fra Region Midt i historien!

I finalen så møter vi Ullern som vant sin semifinale mot Asker med 62-54. Finalen går på hovedbanen i Haukelandshallen kl 18:15