Bærum Open første dag

Første dag ferdig under årets Bærum Open. G04- og G00-guttene gikk begge til kvartfinaler. G04 er allerede i gang G00 skal spille kl. 12.

J00-02 og G01-02 gikk til B-sluttspillet og fikk to ekstra kamper hver i går kveld. Jentene slo Hønefoss komfortabelt 46-12 i semifinalen og møtte Sandvika i finalen. Litt jevnere der, men de dro i gang en trygg seier også der til slutt, 33-20. Jubelen sto i taket!

G01-02 møtte Asker i semifinalen. Det så lenge ut til å bli en grei seier, men Asker kjempet seg inn i kampen etterhvert. Seieren gikk til Sverresborg til slutt med 30-23. Finalen mot Hønefoss ble en thriller. Hønefoss ledet stort i første periode, men etter pausen tok Hoops over totalt. Forspranget ble utlignet og de siste minuttene ble ulidelig spennende. Etter full tid var det ennå ikke avgjort med stillingen 23-23. Fem nye ekstraminutter klarte heller ikke å skille lagene. Den andre ekstraperioden ble spilt som sudden death. Der hadde guttene god kontroll og vant med et skudd fra linja. Sluttresultatet ble 26-25. Vill jubel igjen.

En herlig avslutning av en lang basketdag. Gullmedaljer og pokaler blir med hjem til Trondheim.