Klart for Scania Cup-kval!

Munkvollhallen er nå rigget og klar til helgens Scania Cup kvalifisering i G19 klassen i Trondheim. Ni kamper skal spilles i Munkvollhallen i helgen med Sandvika-Kongsberg først ut kl 11:00. Nettopp Sandvika og kanskje den største favoritten Ullern har allerede skyvstartet på kvalifiseringen. Torsdag møttes de til første kamp i Ørakerhallen i Oslo. Her gikk Ullern av med seieren 69-62. Nå er de begge ankommet Trondheim og klare for de resterende kampene.

Alle kampene i helgen vil bli streamet på nettet. Kongsberg Miners streamer sine kamper i samarbeid med Laagendalsposten slik de gjør med sine BLNO kamper.

Det bli også ført stats på alle kampene. Her vil vi i tillegg prøve å gjøre statsen tilgjengelig Live på nettet under kampene. 

Etterfulgt av Sandvika-Kongsberg spiller Hop mot Ullern kl 12:45. Våre gutter starter turneringen mot Sandvika kl 14:30. Kongsberg møter Hop 16:15 før vi igjen spiller siste kamp for dagen kl 18:00 mot Ullern. Altså flere viktige kamper i morgen som absolutt er verd å få med seg uansett hvor man skulle befinne seg.

Resultater og kampstatistikk finner du her.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2020 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.