Treningssamling i Liepaja, Latvia. 7. – 14. august 2020

Det blir også i år treningsleir for klubbens spillere før sesongstart i august. Vi satser på mange påmeldte slik at vi får gode treningsgrupper. Turen er åpen for foreldre og søsken også! Vi flyr til Riga og tar buss videre til Liepaja, hvor vi blir innlosjert på hotell Liva. For flere detaljer se vår informasjonvideo om turen på https://youtu.be/dBgk1HAr4vg.

Pris:
Prisen blir kr. 4.550,- per person. Dette dekker fly,

Les mer

Lagt til av

Fem Hoops-spillere uttatt til landslagssamling U16

Norges basketballforbund er godt i gang med opplegget med U16-landslagene for sesongen – og er nå klar for første samling i 2020 siste helg i januar. Vi ser med stolthet og glede at hele fem Hoops-spillere er uttatt denne gangen: Marthe Eide, Maja Osmundsvåg, Jo Matias Bjørnevog Ramberg, Tobias Øvermo og Mats Bergsjordet.

Til denne samlingen har trenerne kalt inn 21 gutter og 22 jenter. Utover sesongen 2019-2020 skal laget gjennom opptil 9 samlingshelger før lagene reiser til Finland for Nordisk Mesterskap i juni,

Les mer

Lagt til av

Bo Skarland Schønberg debuterte i BLNO

Lørdag fikk 18 år gamle Bo Skarland Schønberg sine første minutter på øverste nivå i norsk basket.

Hoops-guarden som til daglig spiller på vårt U19-lag og i 1. divisjon har trent med Nidaros Jets denne sesongen og ble for første gang uttatt i kamptroppen i lørdagens oppgjør mot Ammerud.

Den nystartede nettavisen Nidaros var på plass og dekket kampen. De tok en prat med debutanten etter kampen. Du kan lese hele intervjuet der,

Les mer

Lagt til av

Fire Hoops-lag kvalifisert til vårens NM-sluttspill

Gutter U19-laget vårt har imponert under kvalik-turneringen i Bergen i helga. Etter seier mot Stavanger og Fyllingen ble de klare for semifinale i turneringen og allerede kvalifisert til sluttspillet i april før søndagens kamper. En strålende prestasjon av vårt unge lag.

Hoops var seedet som nummer seks av ti lag i turneringen, og møtte Stavanger i første kamp på fredag. Her fikk guttene en knallstart og gikk raskt opp i en solid ledelse.

Les mer

Lagt til av

Hop og Kolbotn kvalifisert til Scania Cup 2020

Det har vært mye god basketball i Husebyhallen og Munkvollhallen i helgen. Sverresborg Hoops har lang tradisjon for å arrangere kvalifiseringsturneringer til Scania Cup – Nordens mest prestisjefulle klubbturnering for aldersbestemte lag.

I år arrangerte vi turneringen for både jentene og guttene i U16. I begge klassene har vi sterke Hoops-lag som deltok. Dette er veldig god matching for våre lag – selv om vi ikke klarte å kvalifisere oss denne gangen.

I jenteklassen ble det bergenslaget Hop som dro det lengste strået,

Les mer

Lagt til av