Hop og Kolbotn kvalifisert til Scania Cup 2020

Det har vært mye god basketball i Husebyhallen og Munkvollhallen i helgen. Sverresborg Hoops har lang tradisjon for å arrangere kvalifiseringsturneringer til Scania Cup – Nordens mest prestisjefulle klubbturnering for aldersbestemte lag.

I år arrangerte vi turneringen for både jentene og guttene i U16. I begge klassene har vi sterke Hoops-lag som deltok. Dette er veldig god matching for våre lag – selv om vi ikke klarte å kvalifisere oss denne gangen.

I jenteklassen ble det bergenslaget Hop som dro det lengste strået,

Les mer

Lagt til av

Mye sterk basketball i Husebyhallen og Munkvollhallen denne helga

Første dag i kvalifiseringsturneringen for Scania Cup i Trondheim er overstått. Fire jentelag og seks guttelag i U16 har målt krefter mot hverandre for å bli Norges representant i Scania Cup-turneringen i Södertälje i påsken.

På jentesiden har Kjelsås og Hop kommet best i gang, mens på guttesiden blir det semifinaler i morgen mellom Kolbotn – Asker og Persbråten – Sverresborg.

Jentelaget til Hoops tapte en meget spennende kamp mot Kjelsås med minst mulig margin.

Les mer

Lagt til av

Velkommen til Scania Cup-kvalifisering

Denne helgen kommer Norges beste U16-lag, både på jente- og guttesiden, til Trondheim for å spille kvalifisering til den prestisjefulle turneringen Scania Cup i Sverige til våren. Denne turneringen regnes som et Nordisk mesterskap for klubblag – med de beste lagene fra alle de nordiske landene.

JU16:

Jenteklassen vil spille kampene sine i Husebyhallen. Fire lag deltar. Kjelsås, Hop, EB-85 og våre egne jenter i Hoops. Resultatservice finner du her: http://sverresborg-if.no/basketball/scania-cup-kvalifisering-j16/

Vi streamer alle kampene der Sverresborg Hoops ikke er involvert på vår YouTube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UC1lCbKLkpYJ2EC4X2te_11w

GU16:

Guttene spiller sine kamper i Munkvollhallen.

Les mer

Lagt til av

Masse muligheter for trening i høstferien

Vi har fått noe treningstid i høstferien. De som er hjemme og har anledning håper vi kommer på trening på tidene dere finner under. Det er også åpen hall-muligheter flere av dagene. Vi kjører på med mottoet: En dag uten basket er en dag uten mening 🙂 Go Hoops!

Jets basketskole:

Vi minner også om at Jets kjører basketskole i Rosenborghallen på mandag, tirsdag og onsdag:

Campen foregår i høstferien på mandag 07.10,

Les mer

Lagt til av

Hele syv Hoops-spillere uttatt til regionale landslagssamlinger

Etter god innsats i klubblagene, på nasjonal talentcamp og i tidligere landslagssamlinger har en stor gruppe Hoops-spillere i U16 blitt uttatt på landslagssamlinger nå i høst. Det er et imponerende høyt antall og et godt bevis på det gode arbeidet som er lagt ned i Sverresborg Hoops både på jente- og guttesiden de siste årene.

Tre jenter er uttatt til samling i Bergen 5. – 6. oktober og 23. – 24. november: Marthe Eide,

Les mer

Lagt til av