EB/EBC helger

Her finner du informasjon om U13/EB/EBC cuper for sesongen.

Hoops deltar på Easy Basket- og Easy Basket Challenge-cuper som arrangeres av regionen.

Disse gjennomføres i helger, som fordeles mellom klubbene i Regionen.

Easy Basket og East Basket Challenge er basketball for de yngste spillerne. Selv om reglene er basert på vanlige basketballregler er de tilpasset aldersgruppen og det sosiale aspektet for å sikre en positiv start i idretten. Se mer info på basket.klubb.nif.no
Baskeballregion Midt-Norge arrangerer fem Easy Basket- og Easy Basket Challenge-helger i løpet av sesongen.
Følgende plan er satt opp for sesongen 2017/18:
DatoStedArrangørKlasse
11. novRosenborghallenSingsaker BasketU12
12. novRosenborghallenSingsaker BasketEBC/U13
2. desVikåsenhallenRanheim IL BasketU12
3. desVikåsenhallenRanheim IL BasketEBC/U13
20. janHusebyhallenByåsen BasketU13
21. janHusebyhallenByåsen BasketEBC/U12
11. februarFosslia FjellhallStjørdal BasketEBC/U12/U13
17. marsMunkvollhallenSverresborg HoopsEBC/U13
18. marsMunkvollhallenSverresborg HoopsU12

Bruk av overårige spillere:

Det gis generelt ikke anledning til å benytte overårige spillere, det kan etter søknad innvilges dispensasjon fra regelverket for spillere som er inntil et år eldre enn klassen det søkes for, spillere som er to år overårig vil ikke bli gitt anledning til å spille.