Vi skal spille Scania Cup i år også!

Da har vi fått bekreftet av Scania Cup og Norges Basketballforbund at Sverresborg Hoops G00-02 er invitert til å spille Scania Cup i 2019. Arrangøren har invitert tre norske GU19-lag til turneringen som regnes som Nordisk Mesterskap for klubblag. Sandvika og Hoops kvalifiserte seg gjennom kval-turneringen i Munkvollhallen i september. Kongsberg fikk en friplass som vinnere av turneringen i samme årsklasse i 2017.

I Sverresborg Hoops er vi stolte av at et nytt Hoops-lag representerer Norge i denne turneringen.

Les mer

Lagt til av

Treningstider uke 33 og 34 (fra 13. august)

Sesongen nærmer seg og treningstidene for sesongen er snart på plass. Vanlige treningstider starter ikke før i uke 35 for de fleste hallene. Noen haller åpner først i uke 36.

For uke 33 og 34 (13. – 26. august) har Hoops fått noe tid. Noen lag er satt opp til å trene sammen slik at alle skal få trene. Fordeling av treningstid ser du i tabellen under. Det er i tillegg lagt opp til at det er en liten bane tilgjengelig alle tre dagene (Åpen hall) slik at alle som har lyst har mulighet til å trene basket tre ganger i uken.

Les mer

Lagt til av

Historisk NM-gull til U19-guttene!

Våre junior-gutter har imponert under hele U19NM-turneringen i Bergen og vant til slutt fortjente gullmedaljer.

Etter en jevn og (litt for) spennende semifinale mot Ullern sto Kongsberg Miners klar som motstandere i finalen. Gruvearbeiderne fra Kongsberg er jo vant til å grave sølv – og det var det de fant denne gangen også. Gullet var det Sverresborg Hoops som fant! Hoops-guttene ble liggende under i 1. periode ettter at Kongsberg tok føringen og ledet 17-28.

Les mer

Lagt til av

Gull og bronse i årets sluttspill

En travel sluttspillshelg er over med fire intense kamper. Men for en avslutning det ble!

I eldste gutteklasse (GU19) som i årets seriespill ble dominert av Sverresborg Hoops med 1., 2. og 4. plass – valgte Hoops G00 og G99 å stå over sluttspillet for å forberede seg sammen til U19-NM i Bergen neste helg. Det betydde at Byåsen og Sverresborg Hoops G01-02 fikk møte Ålesund og Stjørdal i sluttspillet. Byåsen slo Stjørdal i sin semifinale og et godt Ålesund-lag slo oss.

Les mer

Lagt til av