Treningstider uke 23 (4. – 10. juni)

Kommende uke vi ha trening tirsdag kl. 20:30 – 22 og torsdag kl. 16 – 17:30 – begge i Munkvollhallen.

Åsveihallen stenger for sommeren denne uka. Fra og med uke 24 stenger også Munkvollhallen for sommeren. Det betyr at vi har veldig lite tilgjengelig treningstid de to siste ukene før skoleslutt, men vi skal forsøke å finne en løsning så det blir trening også disse ukene.

Treningstiden for alle lag i Hoops:

Les mer

Lagt til av

Sommertreningstider fra 1. mai / Påmelding Liepaja / 3-mot-3 i Husebyhallen

Trening kommende uke:
I neste uke starter sommerfordeling av halltid. Flere skoler holder stengt i mai og juni pga. avvikling av eksamen og tentamen. Dette gjelder Thora Storm og Ugla Skole. I tillegg rammer 1. mai oss slik at skoler og haller er stengt. Det betyr at det er lite tid å dele på neste uke. Flere av våre lag skal til Oslo for å delta i Ammerud Cup neste helg og disse lagene er blitt prioritert i uke 18.

Les mer

Lagt til av

Gull og bronse i årets sluttspill

En travel sluttspillshelg er over med fire intense kamper. Men for en avslutning det ble!

I eldste gutteklasse (GU19) som i årets seriespill ble dominert av Sverresborg Hoops med 1., 2. og 4. plass – valgte Hoops G00 og G99 å stå over sluttspillet for å forberede seg sammen til U19-NM i Bergen neste helg. Det betydde at Byåsen og Sverresborg Hoops G01-02 fikk møte Ålesund og Stjørdal i sluttspillet. Byåsen slo Stjørdal i sin semifinale og et godt Ålesund-lag slo oss.

Les mer

Lagt til av