Tap i første kamp i Bærum Open

Det ble som ventet tøff motstand i første gruppekamp i Bærum Open mot Persbråten. Gjennomsnittslengden var mye høyere på Persbråten – og vi må vel innrømme at ferdighetene deres var et nivå over vårt.

Sluttresultatet ble 49-5 etter 21-0 halvveis! Det positive var at vi løftet spillet vårt i den andre perioden og tøffet oss litt til. Det trengs. Alle syv spillere fikk masse tid på parketten og dette lærer vi av. Ingen sure miner etterpå i alle fall. Coach for alle kampene våre denne helga er Vegard Tøfte. Ron er opptatt med G17 og G19 i en annen hall.

Nå har vi spist medbragt lunsj i hallen og gjør oss klar til neste kamp mot Sandvika kl. 12:50. Det blir et nytt tøft oppgjør.

Poengene ble scoret av:
Bo: 3
Wiliam: 2

Lagt til av

Lag en kommentar

©2018 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.