Sommertreningstider fra 1. mai / Påmelding Liepaja / 3-mot-3 i Husebyhallen

Trening kommende uke:
I neste uke starter sommerfordeling av halltid. Flere skoler holder stengt i mai og juni pga. avvikling av eksamen og tentamen. Dette gjelder Thora Storm og Ugla Skole. I tillegg rammer 1. mai oss slik at skoler og haller er stengt. Det betyr at det er lite tid å dele på neste uke. Flere av våre lag skal til Oslo for å delta i Ammerud Cup neste helg og disse lagene er blitt prioritert i uke 18.

G01-02 får én trening denne uka:

Onsdag 18:30 – 20 på Sverresborg skole.

Vi kommer tilbake til treningstider fra og med uke 19.

Treningssamling i Liepaja:
Sportslig leder melder om at det ennå er mulig å melde seg på  – selv om fristen har gått ut. Meld dere på innen 6. mai! Foreløpig er det fire fra treningsgruppa som er påmeldt – men vi ønsker oss flere!

Husk at det er her grunnlaget legges for en god sportslig sesong.

Info og påmelding her: http://sverresborg-if.no/basketball/liepaja/

3-mot-3 i Husebyhallen:
På lørdag 5. mai er det muligheter til å melde seg på 3-mot-3-turnering i Husebyhallen. Påmeldingsfrist 1. mai.