Norges beste G04 lag møtes til kvalifisering til Scania Cup

I Munkvollhallen denne helgen møtes de beste 04-lagene på guttesiden for å avgjøre hvem som for representere Norge i den prestisjefulle turneringen Scania Cup i Södertälje i påsken. Coach Frode Ramberg kjenner motstanderlagene godt og er spent på om Hoops G04 for andre gang klarer å kvalifisere seg til turneringen som regnes som uoffisielt Nordisk Mesterskap.

«Vi gleder oss veldig til å få besøk av Persbråten, Kolbotn, Hop, TNT (Tønsberg), og Oppsal. Fem av de beste norske G04-lagene basert på forrige sesongs resultater.

Les mer

Lagt til av

Klar for København

Copenhagen invitational er en invitasjonsturnering for klubb/regionslag/akademilag i U14, og landslag/regionslag i U15. Det er lag fra mange nasjoner, de vanlige nordiske og nordeuropeiske landene, men også lag fra eksempelvis USA, Kenya, Ungarn og Spania.

Trener for guttene, Frode Ramberg, rapporterer før avreise:

Turneringen tilrettelegger litt ekstra for det sportslige. Kampene går fulltid, og det er avsatt godt med tid til oppvarming på kurvene, det er trenerarrangementer inkludert foredrag med Danmarks herrelandslagscoach.

Les mer

Lagt til av

Nye treningstider for sesongen 17/18

Klubben har måttet endre treningstidene litt på grunn av noen kollisjoner med andre lag og vansker for enkelte trenere.

For G04 betyr det at onsdagstreningene i Åsveihallen går ut og blir erstattet med trening på Thora Storm på onsdager kl. 17.30 – 19.00.

Oppdaterte treningstider:
Mandag 17.15 – 19.15 Ugla Skole (Gymsal 1+2)
Tirsdag 19.00 – 20.15 Munkvollhallen (Stor bane)
Onsdag 17.30 – 19.00 Thora Storm

Les mer

Lagt til av