Kjempeinnsats og stor jubel etter Ammerud Open

Sist helg deltok Sverresborg Hoops Tiller med to lag i Ammerud Open. Sju spillere deltok i G12-klassen, mens hele gruppa på 11 deltok i G13-klassen. Dette var den første turneringen utenbys for våre gutter og alle var spente på om vi kunne matche Oslo-lagene.

Med seier mot EB85 G04 og tap mot Kolbotn ble laget nr. 2 i sin gruppe i G13-klassen og kvalifiserte seg med det til kvartfinalespill. Det ble en tøff kvartfinale mot Ullern,

Les mer

Lagt til av

Folketoget 17. mai, gå med Sverresborg IF!

Styret i Hoops oppfordrer alle spillere, trenere og tillitsvalgte å stille opp å gå under Sverresborg IFs fane i Folketoget 17.mai. Folketoget begynner klokken 13.00. Oppmøte på Kongsgårdsplassen (ytre kongsgård, vest for Erkebispegården), klokken 12.55.

Se etter Sverresborg IF sin fane.

Det er veldig populært om spillerne stiller i shooting shirts, overtrekksdrakter eller lignende. Ta gjerne også med basketball.

Les mer

Lagt til av

Påmelding til Easy Basket Cup på Stjørdal 7.- 8. februar 2014

Årets andre Easy Basket helg er like om hjørnet og vi ønsker påmelding fra dere s.a. vi kan melde på riktig antall lag. Vennligst fyll ut skjemaet under innen mandag 26. januar. Dette gjelder også dersom dere ikke deltar.

Denne gangen har jeg også lagt til et felt for «skills»-treningen på lørdag formiddag. Dette for at vi skal få en oversikt over hvor mange som ønsker å delta. Jeg vil også bruke denne informasjonen til å gi tilbakemelding til påmeldte ved få påmeldte fra oss slik at spillere slipper å møte opp på arrangement alene.

Les mer

Lagt til av

Velkommen til våre nye nettsider!

Velkommen til Sverresborg Idrettsforenings nettsteder.

Alle lag har nå fått egne områder som vi kan admininstrere selv. Frode og jeg vil legge ut informasjon om cuper, treninger, foreldremøter/spillermøter o.l. her.  Dette tror jeg kan bli en god måte å kommunisere med foreldre og spillere på. Hvis alle gjør det til en vane å sjekke informasjon som blir lagt ut her regelmessig så vil det forenkle utsending av informasjon og vi slipper å holde egne epostlister som krever mye oppdateringer.

Les mer

Lagt til av