Et fyrverkeri av en avslutning på Scania Cup-kvalifiseringen!

I siste kamp mellom Sverresborg og Kongsberg var tallene klare. Sverresborg hadde en tøff oppgave foran seg og måtte vinne med hele 18 poeng for å plassere Kongsberg bak seg på tabellen. Ullern var allerede sikret en topp 2-plassering til tross for tap 70-63 for Kongsberg tidligere på dagen. I en kamp Ullern manglet landslagsduoen Marcus Larsson og Ulrik Stranger-Johannessen.

Og Sverresborg startet forrykende! De spilte et godt forsvar mot Kongsbergs storscorere Mikal Gjerde og Tobias Rotegård og resten av laget og ledet 18-10 etter 1.

Les mer

Lagt til av

Ullern og Kongsberg i føringen under Scania Cup-kvalifiseringen

Etter lørdagens kamper har to av østlandslagene tatt føringen i turneringen, med henholdsvis tre og to seire.

Våre egne U19 gutter vant sin første kamp i en jevn kamp over Sandvika. Sandvika fikk en god start og var oppe 6-13 midt i 1. periode. Kampen jevnes ut og det står 18-19 til Sandvika ved periodeslutt. 2. periode er jevnspilt der vi hele veien ligger noen poeng foran og leder 48-42 halvspilt. 3 periode er lik.

Les mer

Lagt til av

Klart for Scania Cup-kval!

Munkvollhallen er nå rigget og klar til helgens Scania Cup kvalifisering i G19 klassen i Trondheim. Ni kamper skal spilles i Munkvollhallen i helgen med Sandvika-Kongsberg først ut kl 11:00. Nettopp Sandvika og kanskje den største favoritten Ullern har allerede skyvstartet på kvalifiseringen. Torsdag møttes de til første kamp i Ørakerhallen i Oslo. Her gikk Ullern av med seieren 69-62. Nå er de begge ankommet Trondheim og klare for de resterende kampene.

Alle kampene i helgen vil bli streamet på nettet.

Les mer

Lagt til av

Bronse i NM til G16

U16 guttene har i helgen spilt U16NM i Bergen. Laget reiste med mål om medalje og kunne søndag feire at det ble en sterk bronsemedalje etter en jevn kamp mot Haugesund. Men turneringen startet allerede på fredag mot Ulriken. Etter en treg start rykket vi mot slutten i fra og vant 80-63. I andre kamp lørdags morgen var det Tromsø som var motstandere. Her ble det også seier 70-43 i en kamp der alle våre spillere fikk mange minutter på banen.

Les mer

Lagt til av