Bronse i NM til G16

U16 guttene har i helgen spilt U16NM i Bergen. Laget reiste med mål om medalje og kunne søndag feire at det ble en sterk bronsemedalje etter en jevn kamp mot Haugesund. Men turneringen startet allerede på fredag mot Ulriken. Etter en treg start rykket vi mot slutten i fra og vant 80-63. I andre kamp lørdags morgen var det Tromsø som var motstandere. Her ble det også seier 70-43 i en kamp der alle våre spillere fikk mange minutter på banen.

Les mer

Lagt til av

Klart for treningshelg

Sesongen nærmer seg og vi er godt i gang med treninger og forberedelser for sesongen. Allerede neste helg (18-20 september) venter Bærum Open før Gjensidige Cup venter på Stjørdal helgen etter (25-27 september). Men først venter en liten treningshelg med 3 treninger og 1 treningskamp på 2 dager i Munkvollhallen. Det blir i tillegg til treninger noe sosiale aktiviteter i mellom øktene.

 

Helgens program er som følger:

Fredag kl 18:00 –

Les mer

Lagt til av

Vellykket treningssamling i Liepaja

Det var igjen duket for treningssamling i Liepaja, Lativa for femte året på rad!

Totalt 55 spillere, trenere og familiemedlemmer deltok på årets samling. G2000 var representert med 9 spillere og var dermed det laget i klubben med flest spillere. G2000 var sammen men Petter og Robin fra G99 en treningsgruppe på 11 spillere. I løpet av uken har vi gjennomført 10 treninger og spilt 2 kamper mot Liepajas 2000 gutter. Noen spillere har også klart og lagt inn noen småe joggeøkter på morningen i løpet av samlingen.

Les mer

Lagt til av