Siste trening før sommerferien

Sommeren er her og siste trening før sommerferien er onsdag 14. juni kl 17.45-19.00 på Thora Storm. Etter det ønsker vi alle jentene en fin sommerferie. Det fins masse utendørs basketkurver i byen vår – benytt dere gjerne av dem!

Fra høsten av har vi trening tirsdager kl 17.30-19.00 – på Thora Storm det også.

2 svar

1. Annjo K. Greenall sier:

Hei, Ingelin Greenall (2007) vil gjerne være med på basket på tirsdager i høst. Hvordan går vi fram for å melde henne inn?
    Mvh.,
    Annjo K. Greenall

• Geir Schønberg sier:

Hei

Flott at Ingelin er interessert i å begynne i vår klubb.

Du melder henne inn i klubben ved å fylle ut følgende skjema: http://sverresborg-if.no/basketball/bli-medlem/

Ta gjerne kontakt med lagkontakt/trener for jentene Karianne Osmundsvåg – så kan hun følge deg opp når treningene begynner. Du finner kontaktinformasjon på henne på nettsiden til laget.

©2019 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.