Korona-oppdatering i Hoops

Informasjon om smittevern og Korona-situajonen fra Sverresborg Hoops basket.

Oppdatert pr. 25. november 2020

Trondheim Kommune har i dag oppdatert smittevernveilederen for kommunale haller:

  • Det tillates ikke publikum i Trondheim kommunes haller (idrettshaller, ishaller og basseng) fram til 15. januar 2021. Dette fordi det nasjonale smittetrykket er høyt og da det er mange som møtes i hallene i forbindelse med kamper.
  • Det tillates ikke nasjonale kamper eller samlinger for breddeidrett/barne- og ungdomsidretten i kommunes haller fram til 15. januar 2021.
  • Personer som er i karantene eller personer som bor i samme husstand som noen i karantene, har ikke tilgang til kommunale idrettsanlegg (Husstand: Personer som deler kjøkken og oppholdsrom, kjærester, venner som har nær og hyppig kontakt).
  • Trondheim kommune anbefaler primært at breddeidrett/barne- og ungdomsidretten ikke reiser for å spille nasjonale kamper eller delta på nasjonale samlinger fram til 15. januar 2021. Om idrettslag fra Trondheim likevel velger å spille nasjonale bortekamper eller utøvere deltar på nasjonale samlinger, innføres det 10 dagers karantene før de involverte får være i nærkontakt med andre lag i Trondheim kommunes idrettsanlegg.
  • Alle brukere skal registrere oppmøte ved hjelp av QR-kode (der det er mulig). Trener/lagleder registrerer oppmøte for sitt lag.

Se Trondheim kommunes nettsider

Treninger

Treningene vil gå som normalt, men med strengere praksis på antall på trening og kohorter.

• Møt opp på trening til vanlig tid. Ingen slipper inn i hallen før treningstiden starter og treningsgruppen før har forlatt hallen.
• Hender skal vaskes før og etter trening
• Ingen får trene i flere treningsgrupper, og maks 20 spillere pr. treningsgruppe (kohort).
• Det er ikke lov å oppholde seg i hallen utenom egen trenings- eller kamptid.
• Og det viktigste av alt: Er du syk eller har symptomer skal du ikke komme på trening.

Seriekampene i Molde og Ålesund 28. og 29. november er utsatt

Kampene i Ålesund og Molde siste helg i november blir utsatt. Styret i Hoops har vedtatt at vi ikke skal reise på disse kampene med dagens anbefalinger, og styret i Ålesund vil heller ikke ha besøk av oss nå. Gjelder lagene G09-10, G07-08, G06, G05, G03-04 og J04-05.

Ålesund vil heller ikke reise til Trondheim i november for å spille kamper. Nye datoer for disse kampene blir satt opp av Region Midt når situasjonen er klar for det.

Kampvertinfo

På alle hjemmekamper må lagene stille med to foreldre som kampverter. (Det holder med én når tribunen er stengt for publikum)

I Munkvollhallen registeres ankomst med Hoops egne QR-kode. Det skal ikke dobbeltregistres i hallens/håndballens lister. Det vil gjøre smittesporingsarbeidet vanskeligere når man bruker flere lister.

Alle (spillere, dommere, funksjonærer og publikum) skal registrere seg ved ankomst.

Diverse info om de ulike hallene

Fra Thora Storm VGS:

Lagt til av