Dugnad 2017

Sverresborg fotball har inngått ett samarbeid med Explendo som samarbeidsparter på nettbutikk og dugnadssalg. Explendo er også en viktig sponsor for klubben og inntektene som Explendo gir er nødvendig for klubben.

Hvorfor har vi dugnad?

Det koster å drifte klubben, særlig drifting og bygging av ny bane, utstyr, påmelding av lag i serie etc. Vi ønsker å holde treningsavgiften så lav som mulig, derfor er det viktig at alle stiller opp og gjør en innsats for fellesskapet.

Les mer

Lagt til av

TRENINGSSAMLING MERÅKER 2018

Tradisjonen tro arrangerer Sverresborg fotball treningssamling i Meråker for klubbens gutter og jenter i aldersgruppen 12-16 år. Dette gir oss en fantastisk mulighet for å «bygge klubb», med et sosialt og sportslig opplegg på tvers av aldersgruppene.

Pris for deltakelse er kr 1.250,- som dekker overnatting, alle måltider og masse god trening og moro.

 

Treningssamlingen arrangeres i Meråker 2.-4. mars 2018.

Påmeldingsfrist: 20.01.2018

Oversikt over påmeldte

Meld på

 

Les mer

Lagt til av

Kurt Johansen – Årets ungdomsfotballtrener i Trøndelag!

Vi gratulerer vår egen Kurt Johansen med prisen «Årets ungdomsfotballtrener» i Trøndelag. Prisen ble delt ut ved Trøndersk fotballseminar 2017, som arrangeres av Trøndelag fotballkrets. Kurt  er tidligere aktiv spiller på høyt nivå, og har vært trener på ulike nivå i 30 år. Han har sammen med sitt meget sterke trener-og støtte-apparat bygd opp en juniorgruppe som de siste 3 årene har vært blant landets aller største, med omkring 70 spillere. Han har sammen med sitt team vist at det er mulig å kombinere inkluderende breddeprofil med meget sterke sportslige resultater.

Les mer

Lagt til av