TRENINGSSAMLING MERÅKER 2018

Tradisjonen tro arrangerer Sverresborg fotball treningssamling i Meråker for klubbens gutter og jenter i aldersgruppen 12-16 år. Dette gir oss en fantastisk mulighet for å «bygge klubb», med et sosialt og sportslig opplegg på tvers av aldersgruppene.

Pris for deltakelse er kr 1.250,- som dekker overnatting, alle måltider og masse god trening og moro.

Treningssamlingen arrangeres i Meråker 2.-4. mars 2018.

Påmeldingsfrist: 20.01.2018

Oversikt over påmeldte

Meld på

Program640-07-x

Treningsøkter:

Alle treningsøktene foregår innendørs i Meråkerhallen (vi disponerer innendørs kunstgressbane og gymsal).

Trenere fra Sverresborg leder treningsøktene. Det blir 2 timer trening på fredag, 4 timer på lørdag og CL-turnering på søndag.

Fotballhall-1-x

Champions Leauge:

På samlingens siste dag arrangeres Champions Leauge turnering, med sammensatte lag på tvers av årsklasser.

Spilles på 7’er bane, med innledende gruppespill – og deretter sluttspill.

Capture

Overnatting:

Overnatting i klasserom på Meråker vgsk, som ligger i tilknytning til Meråkerhallen.

Måltider:

Alle måltider (frokost/lunch/middag/kveldsmat) får vi servert i kantinen på Meråker vgs, som ligger i tilknytning til hallen.

640-01-x

Skiaktivitet:

Vi setter av 3-4 timer på lørdag, som kan benyttes i alpinanlegget eller i skiløypene.

untitled

images