Kampoppsett kick-off helgen + vakter/kiosk

Vi oppfordrer store og små å komme til STORÅPNING med ordfører, rektor og Grenaderkorpset kl 10.00!

Vi må vise fram Sverresborg IL!

Takk for gledelig stor påmelding til Kick-off-helg av Åsveihallen kommende helg. Nærmere 50 påmeldte lag bekrefter det høye aktivitetsnivået og engasjementet som preger klubben til daglig.

Det er udelt positivt at så mange lag har meldt seg på, men dette medfører at aktiviteten må begrenses til 1 kamp pr. påmeldte lag (i stedet for opprinnelig planlagt miniturnering). Hvert lag spiller 1 kamp på 15 minutter. Kampen består av 3 omganger; hvorav 5 min. fotball, 5 min. håndball og 5 min. basket. Hvert mål teller 1 poeng i alle idrettene, og vinner av kampen er det laget som får flest poeng.

I tillegg kåres det vinnere av «Fart og glød pris» i hver pause (ca. mellom hver 3. kamp). Arrangementets beste lag kåres søndag ettermiddag og vil bli annonsert på våre hjemmesider.

Vi oppfordrer alle lag til å stille i spilletrøyer og klubbantrekk. Ta også med vester eller bortedrakter. G-Sport, vår nye utstyrssponsor, vil ha stand med salg av klubbutstyr m.m.

Møt opp til offisiell åpning av Åsveihallen med ordfører, rektor og Grenaderkorpset lørdag kl. 10.00 .

Hjertelig velkommen alle sammen!

Kamopoppsett

Vedlagt finner dere kampoppsett for helgen. Kampene starter kl. 1100 på lørdag. Speaker vil foreta navneopprop før kampstart. Kiosk med salg av pølser, vafler, kaker og drikke er åpen hele lørdag og søndag.

Vakt+kakebaking

G01 har fått følgende oppgaver som er fordelt:

Kake  leveres i kiosk/kantine lørdag 7.3 kl 15:00: Tobias S.F., Jonas A, Kristian, Martin L. E., Emil

Kiosk – søndag 8.3 12:00-13:30: Erlend

Lagt til av

Lag en kommentar

©2020 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.