Finale i G14 9er lørdag 31.10

Vi er klar for finalespill etter flott innsats mot Alvdal!

Kampinformasjon

Finalemotstander er Nessegutten. BDO Sluttspillet gjennomføres på SalMar Banen ved Lerkendal. Vår kamp er berammet til lørdag 31.10 kl 12.10.

Kamptroppen er nå klar. Følgende stiller: Arman, Emil, Jakob, Kolbjørn, Marcus, Axel, Øystein, Mathias, Mattis, Nicolai, Tobias Størseth (02), Mathias Bøhle (02) og Magnus Aas (02). Stein har kampen.

Oppmøte til kamp er senest kl 11.00 – ferdig skiftet da det ikke er garderobe tilgjengelig.

Før innmarsj og kamp skal det tas bilder av hvert lag. Dette gjøres på anvist sted på SalMar-
banen. Vi må være ferdig skiftet i kampdrakter og klar til fotografering minimum 30 minutter før kamp.

Ved kampstart skal det være innmarsj av finalelagene. Innmarsjen ledes av dommer/dommertrioer. Vi må være klare til innmarsj minimum 15 minutter før kampstart. Lagene skal stille opp med sin kaptein først, etterfulgt av lagets keeper og deretter de øvrige spillerne på laget.Spillerne marsjerer til midten på banen og det gjennomføres «Handshake for Peace»-hilsen. Denne hilsenen gjentas på midten av banen etter kampslutt. Lagkapteiner og dommere gjennomfører sin egen «Handshake for Peace» etter kampen.

Informasjonsskriv fra kretsen finner dere her. Det oppfordres til at dere leser dette!

Billetter til RBK-Haugesund og premieutdeling

Vi får tildelt 16 billetter til spillerne. Billettene mottar spillerne før finalen tidligere på dagen. Vi har 12 spillere i kamptroppen – det betyr at vi har 4 tilgjengelige billetter. De vil prioriteres de spillerne som spilt flest kamper for 14 9ér inkl. de spillerne som deltok i semifinalen mot Alvdal. Tilbakemelding om interesse for disse bes gis via facebook så raskt som mulig.

NB! For gratis inngang MÅ alle spillerne ha på seg «BDO Sluttspill trøye»

De billettene laget mottar er billetter på HENT-tribunen. Dette er langsidetribunen som har inngang fra Strindveien. Vi ønsker at hvert lag gir informasjon til alle foresatte og andre rundt laget om at de raskest mulig kjøper sine billetter på nett. Kampen RBK – Haugesund vil ifølge RBK bli kunne utsolgt og man ikke påregne å få kjøpt billetter på selve kampdagen.

Det blir premieutdeling i forbindelse med RBK-kampen. Lagene bes om å finne sine plasser på HENT-tribunen senest kl.1700. Lagene har selv ansvar for å samles et sted før kampen og for selve inngangen på stadion. Kapteinen fra hvert lag møter i sekretariatet (underetasjen i RBK-Brakka – der hvor laget sjekker inn i forkant av sin finalekamp) senest kl.1630. Alle de 25 kapteinene vil geleides av personell fra RBK og TFK til inngang på indre bane.

Vi gleder oss til kamp!! Møt opp og hei frem Sverresborg G14!

©2020 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.