Danacup 2017

Generell informasjon

Danacup arrangeres siste uka i juli (24.7 til 29.7). Cupen foregår i Hjørring, Nord-Jylland. http://www.danacup.com/index.php/dk/. I tillegg til G16 reiser også J19 (spillere i alder 14-19 år). Sverresborg J19 bor ved Fårup.

• Det er totalt 22 påmeldte spillere fra laget hvorav 8 spillere er f.2002 – oversikt over hvem som reiser og innkvartering er vist lenger ned på siden. I tillegg stiller vi 2 2003, 2 2004 og 3 2005 spillere.
  • Vi har meldt på 1 lag I B15  og 1 lag i B16 (kan ha med 3 overårige spillere pr lag)

Sæby ligger ca. 40 minutters kjøring fra Hjørring, leilighetene (renovert i 2008) ligger samlet ved stranden og området har dessuten utendørs svømmebasseng og restaurant. Anlegget ligger kun 500 m fra Sæby sentrum. Se forøvrig Sæby feriecenter. Leilighetene som er bestilt er av Type 3.

Oversikt over påmelding og innkvartering

[table id=11 /]

Kamper

Dana Cup App’en til iPhone/iPad eller Android kan lastes ned her.

Lenke til oversikt over kampprogram (kommer). Innledende kamper for våre 2 lag

[table id=10 /]

*) NB! Alle spillere møter senest 1 time før kamp ved banen. Det tar ca 45-60 min i kjøretid fra Sæby feriecenter til ulike arenaene.

Kampprogram

Huskeliste og forslag til pakking for spillerne

Pass eller annen godkjent ID. Vi må samle inn kopi av ID papir –  disse kopiene skal være med laget på kampene i tilfelle kontroll.

Andre sko enn fotballsko

Drikkeflaske

Ekstra sokker

Undertøyskift

Varme klær

Toalettsaker

Regnklær

Kampdrakt

Badetøy

Kampshorts/nikkers

Lette klær og sko hvis sommervær

Fotballstrømper

Leggbeskyttere

Lommepenger

Fotballsko (Kampene spilles på gress)

Overtrekksdrakt

Håndduker (minst 2 stk.)

Evt. reisesyketabletter eller annen medisin

MERK ALLE TING TYDELIG MED NAVN, NR OG LAG

—-

Reiseinformasjon (som er gitt tidligere):

Det vil ikke bli arrangert felles reise nedover. Folk ønsker kanskje å dra ned til forskjellige tidspunkt, leilighetene leies ut søndag-søndag, cupen starter ikke før tirsdag.