Dugnader

Sverresborg Senior spiller i år i 3. divisjon 🙂 !

Klubben ønsker å engasjere de eldste spillergruppene i forbindelse med A-lagets hjemmekamper som en fin dugnadsøkt, og samtidig få både noe sportslig, sosialt og økonomisk tilbake fra noen få timers arbeid!

G16 har sagt seg villig til å stille med 3 spillere til hver kamp og en foresatt. Det vil være andre tilstede på banen og i klubbhuset med organisatorisk ansvar, men det trengs arbeidskraft. Spillerne for ansvar for garderober og bane, mens foresatt skal assistere i kiosken (i klubbhuset). Foresatt behøver ikke å møte før 1,5 time senere enn det som er angitt som oppmøte tidspunkt til kamp (dvs 30 min før kampstart). Vi kommer til å fordele dugnadsarbeidet utover sesongen.

Første kamp er onsdag 29.3. Det vil etterhvert lages en oversikt over kommende kamper og fordeling av oppgaver. Vennligst bytt internt dersom tidspunkt ikke passer. Gi beskjed til Tom Anders Thorstensen (41467544) ved endring.

Lykke til!

[table id=8 /]