Tilbake hjem | Treningsleir i Barcelona 2017

 

I vinterferien denne uka har Sverresborgs Junioravdeling opplevd fantastiske dager på treningsleir i Barcelona. Topp treningsanlegg i Salou og trivelig plass å bo i Cambril. Fint og varmt vær på dagtid, men kaldt om kvelden og om morgenen. Fredag den 24.2.17 tok de turen tilbake hjemme til Trondheim, dette etter en lang reisedag fra Barcelona. Det har vært fine dager i Cambril Park og Salou med sol fra skyfri himmel, fantastiske treningsforhold,

Les mer

Lagt til av

Treningsleir i Barcelona | Dag 2

Dag to av reisen tok juniorspillerne turen til Camp Nou for å se Barcelona spille mot Leganes. Trykk les mer for se en film fra Camp Nou under kampen og en liten film fra det fantastiske fotballanlegget Sverresborg har fått til å benytte seg av.

 

 

For å se fra bilder fra årets treningsleir eller bilder og filmer fra fjorårets treningsleir i Barcelona trykk på følgende lenker:

Barcelona 2016

Barcelona 2017

 

Les mer

Lagt til av

Treningsleir i Barcelona | Dag 1

Junior spillere i verdens beste klubb, er nå på treningsleir i Barcelona. Dette for å oppleve en skikkelig spesiell vinterferie. Det er ikke første gang dette skjer, sist var de der ifjor. Her kommer det en liten film og noen flere bilder fra dag en av reisen. SIF Junior vil så godt som det lar seg gjøre, komme med oppdateringer fra turen.

Trykk på les mer for å se filmen og bildene fra lørdag 18.02.2017 som er lagt ut.

Les mer

Lagt til av

0-divisjon | Runde 1

0.divisjon er i gang, men vi kan vel ikke si at Sverresborg er mest fornøyd etter første serierunde. Trond kom på besøk, og hadde ikke akkurat tatt med seg festklærne til kveldens begivenhet. Det samme hadde nok ikke Sverresborg heller.

Kampen ble preget av to lag som gikk litt forsiktige til verks. Det ble ikke skapt så mange sjanser. Trond var farlige et par ganger på dødball. Thomas Woje hadde en ganske stor sjanse da han var alene gjennom,

Les mer

Lagt til av