Oboscupen | Sverresborg 2

Da var det klart for andre runde i OBOS-cupen for Sverresborg 2. Denne gangen var det et mye sterkere lag på den andre banehalvdelen, enn når vi gruste Orkanger for noen uker siden. Nidelv fikk favorittstempelet, og innfridde.

Nidelv satte inn 1-0, på et straffespark ca en halv time ut i kampen. Dessverre klarte Nidelv å prikke inn både 2-0 og 3-0 før pause.bandicam 2016-04-03 22-34-45-589

Vi startet den andre omgangen godt, og presset Nidelv hardt. Det ga resultater. Etter en god redning av keeper, så sto Julian Lervik å ventet på returen. Den satte han enkelt inn. Rett etterpå scoret Nidelv nok en gang. 4-1. Da stormet vi i angrep nok en gang, og fikk et litt tvilsomt straffespark. Yannis bommet på straffen, men scoret på returen. 4-2. Det samme skjedde igjen. Nidelv svarte med nok et mål, og det samme gjorde Sverresborg. 5-3. Teodor Opland Sæther avsluttet en flott kontring.

Etter scoringen til Teo, så tok Nidelv fulstendig over, og stoppet på 7-3. Nidelv tok dermed tre velfortjente poeng, og har overtaket i gruppen.

Sverresborg 1 spilte også kamp i dag, mot Flatås senior. I generalprøven før 0’div, slo de 5’divisjonslaget 6-3. På onsdag braker det løs, når vi tar i mot Trond på Havstein. ‪#‎Sverresborgjunior‬ ‪#‎Oboscup‬