Oboscupen | Sverresborg 3

Det ble som forventet, et nervepirrende fotballdrama, da Sverresborg 3 (G99) tok i mot Freidig til første runde i OBOS-cupen. Det var endelig de yngste sin tur til å komme i gang med sesongen.

Men det startet tungt. En temmelig dårlig førsteomgang gjorde at Freidig gikk inn til garderoben med 0-3. Målene kom fra noen flotte kontringer, og to av målene ble slått rett opp i vinkelen i tillegg. Det var tung stemning i garderoben i pausen, men vi var klare for å reise oss. Klarer Liverpool å ta igjen 3-0 mot AC Milan, så skal vi også klare det, tenkte vi!

Sverresborg gikk ut i et høyt press, og det lønnet seg. Erlend Dreier slo til med en sugende sklitakling, som gjorde at han fikk fri bane på venstresiden. Martin Solhjem kom på overlapp, og fikk ballen, la inn, og keeper klarte faktisk å la ballen gå i mål. 1-3. Sverresborg fortsatte presset, og ca ti min før slutt fikk de en dødball. Dreier slo ballen inn i boksen, og der var Ola Haave Johansen og kjempet inn nok en redusering.

Dessverre så var dette det siste målet. Fredig tok det lengste strået, og fikk med seg alle poengene hjem. Mot en meget sterk motstander, så er dette godkjent av Sverresborg 3. Godformen begynner å sette seg før 3’div sparkes i gang om 24 dager. Neste kamp i OBOS-cupen er om ti dager, da gutta tar turen til Hommelvik. ‪#‎Sverresborgjunior‬ bandicam 2016-03-31 23-49-12-537 bandicam 2016-03-31 23-47-37-771bandicam 2016-03-31 23-46-14-171

Lagt til av

Lag en kommentar

©2019 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.