0-divisjon | Runde 1

bandicam 2016-04-06 23-21-09-434

0.divisjon er i gang, men vi kan vel ikke si at Sverresborg er mest fornøyd etter første serierunde. Trond kom på besøk, og hadde ikke akkurat tatt med seg festklærne til kveldens begivenhet. Det samme hadde nok ikke Sverresborg heller.

Kampen ble preget av to lag som gikk litt forsiktige til verks. Det ble ikke skapt så mange sjanser. Trond var farlige et par ganger på dødball. Thomas Woje hadde en ganske stor sjanse da han var alene gjennom, men sendte ballen til siden for målet. Mot slutten av kampen tok Sverresborg over, og kom på flere farlige kontringer, som de dessverre ikke tok vare på. På overtid så burde vi tatt ledelsen, og avgjort kampen, men en bom på nesten åpent mål ødela det som kunne blitt en fantastisk avslutning på kvelden. Hvis man tar bort den siste sjansen til SIF, så er vel uavgjort et greit resultat, i en litt slapp fotballkamp.

Nå er det bare å tenke framover, og trene godt, før vi gjester Ranheim Toppfotball neste onsdag. Det blir nok en noe tøffere match enn dagens serieåpning. ‪#‎Sverresborgjunior‬ ‪#‎Trond‬ ‪#‎0div‬