Hjemmekamp mot Kattem lørdag 23. april, klokken 16:00

Seniorlaget spiller sin 3. seriekamp for året lørdag 23. april, når nyopprykkede Kattem gjester Havsteinbanen klokken 16:00.

Åpningen av sesongen har vært den beste siden klubben rykket opp i 2012. Vi står igjen med full pott og 6 poeng etter at to kamper er spilt. Og vi har ambisjoner å stå igjen med fortsatt full pott etter at kampen mot Kattem er ferdig rundt klokken 17:45 lørdag.

Vi håper du tar turen og støtter vårt unge,

Les mer

Lagt til av

Seier og 3 poeng i seriepremieren!!!

Det ble en drømmestart på årets seong for seniorlaget. Etter 0-0 til pause, og gode muligheter for begge lag, ble 2. omgang etterhvert slik at det laget som fikk det første målet mest sannsynlig ville trekke det lengste strået.

Det kunne blitt Alvdal som ble tildelt straffe etter 55 min spilt. Heldigvis har vi to gode keepere, og den ene som heter Eivind Bratseth, var mellom stengene og reddet mesterlig en svært godt plassert straffer.

Les mer

Lagt til av

Serieåpning Sverresborg-Alvdal, fredag 8. april, 19:00

Seniorlaget serieåpner hjemme i 3. divisjon fredag 8. april, klokken 19:00.

Motstanderlaget er legendariske Alvdal. Vi møtte laget fra Aukrustbygda i 2013- sesongen, da med tap hjemme og borte som resultat.

Vi er i stadig utvikling, og vårt unge mannskap ser frem til å endelig få muligheten for å kjempe om deilige 3 poengere.

Håper du tar turen, og hjelper gutta til en god start på sesongen!

Vi ses Fredag!!

Les mer

Lagt til av

Sverresborg`s uoffisielle supportersang klar!!! Hør den her….

Som en del av Sverresborg-gutten Ole Sælnes` s overgang til franske Saint Etienne, har vår trofaste supportergruppe «Svarsberget» valgt å hylle spilleren med å adoptere Saint Etienne`s supportersang «Allez les verts» som sin egen.

Sangen vil bli spilt 5 minutter før kampstart på alle seniorlagets hjemmekamper, og vil være Sverresborg senior`s uoffisielle hymne sesongen 2016.

«Allez les verts» er fransk, og betyr Gå grønt!! Hør den ved å trykke les mer……

Les mer

Lagt til av