God Jul!

Takk for en strålende høstsesong alle sammen! Laget har hatt framgang på alle fronter. Trenerstaben er styrket, spillerne presterer bedre enn noen gang og foreldregruppen har tatt sine ny-tildelte ansvarsoppgaver på strak arm. Det er særdeles behagelig å være oppmann når dugnader koordineres og gjennomføres helt «av seg selv». Nytt av året er det også at vi har fått sponsorer. Stor takk til Mesterbakeren for økonomisk støtte og til B.N. Entrepenør AS for finansiering av reiseantrekk og bortedrakter. Fantastisk bra! I tillegg er det flott at observante supportere ser at det er behov for stylinghjelp til spillerne og volum i håret for hovedtrener Suzi. Takk til Anniken og Fiin Frisører for donasjoner her 🙂

Det nytter likevel ikke for et fremgangsrikt lag å hvile seg i form over Jula så kalenderen er nå oppdatert med treninger i jula og cupkamper i Melhusbanken Julecup.

God Jul og Godt nytt år alle sammen!

Lagt til av

Lag en kommentar

©2020 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.