J18 – Tap mot Levanger, 7-målsledelse midtveis

Det ble dessverre tap 20-25 (11-8) i dagens kamp mot Levanger i J18. Bak resulatet er det imidlertid mye positivt å ta med seg. Fra en litt nølende åpning tok jentene grepet i eget forsvar og stanstet de fleste forsøkene som vertene prøvde på. De som kom igjennom tok Tiril seg av på en mesterlig måte. Kanskje nært årsbeste bakover! I angrep var det mye fine kombinasjoner, og særlig kombinasjonen med Anne som spiller fri Rikke på kant gang på gang i første omgang var klasse. I tillegg viste Ida BR seg frem på en utmerket måte med gode langskudd.

I andre omgang fortsatte jentene og var i føringen med 7 mål før gjestene tok time-out. De neste 10 minuttene ble meget smertefulle med SIF-øyne! Et vel naivt angrepspill og aggressive verter ble det mye balltap som ga de mål på mål i kontra. Med hjelp av en utvisning i tillegg var plutselig Levanger i føringen. Dette klarte dessverre ikke jentene å ta inn på de siste minuttene. Dette lover i allefall godt for kommende ukes kamper!
Målene kom ved: Ida BR 6, Rikke 6, Anne 3, Ida H 2, Kaja 1, Helle M 1, Line 1