Treningssamling

Sverresborg Håndball bredde arrangerer hvert år en felles treningssamling for hele klubben ved sesongoppstart. Formålet er å få en sportslig ‘flying start’ på sesongen samt å gi sosialt samhold og felleskap på tvers av årganger i klubben. Helga inneholder rikelig med håndballøkter, ressurstreninger av ulike slag og mye sosialt.

Vanligvis legges samlinga til den første helga etter skolestart og arrangementet er en dugnad der alle lag bidrar med medhjelpere. Det er treningsgruppene som starter i 12- og 13-årsserien i kommende sesong som har ansvar for å stille  i arrangementskomiteen. Dette er et grep for å å sikre kontinuitet og erfaringsoverføring mellom komiteene fra et år til et annet.

Deltakeravgiften sponses av Breddeavdelingen og kontingenten holdes lav for å sikre at flest mulig deltar.