Velkommen

Da har vi omsider fått de nye nettsidene til Sverresborg Idrettsforening på plass og klubben kan se fram til å ta i bruk et brukervennlig og moderne nettverktøy. Sidene er utviklet på dugnadsbasis av klubbmedlemmer og foreldre. Med utgangspunkt i web-plattformen WordPress har klubben nå et topp moderne nettverktøy som skal gjøre det lett å publisere informasjon for de tillitsvalgte samtidig som sidene er enkle å orientere seg i for leserne.

Bakgrunnen for de nye sidene er et initiativ av to foreldre på 2003-årgangen, Arve Guldbransen (webutvikler) og Trond Aslak Øvrum (designer), som i møte med vår gamle Wisweb-løsning raskt konkluderte med at klubben trengte et mer brukervennlig verktøy og gjerne et mer imøtekommnde design. Etter god mottakelse hos styret for en designskisse har en dugnadsgjeng med representanter fra Fotball (Tor-Odd Connely), Basket (Siri Strømme og i starten Mathias Aarskog) og Håndball (Jomar Frengen) hatt gleden av å jobbe videre med sidene og komme med forslag til funksjonalitet. Arve har tatt den tyngste jobben i gruppa med å omforme de løst formulerte ønskene til hard koding og funksjonell implementering. Helt oppskriftsmessig ble dette en større jobb enn man hadde sett for seg i utgangspunktet, men samtidig har det vært artig for hele gruppa å få muligheten til å bli med å lage en ny nettside fra scratch. Etter flere opplæringsrunder av brukere i januar/februar synes vi nå sidene er såpass ferdige at de er klare til å lanseres offisielt.

Ta deg tid til å bli kjent med nyhetene under, arkivet nede til høyre, lagssidene i fanen til venstre og resten av fanene våre over.

Vi håper klubben tar godt imot sidene og belønner innsatsen til dugnadsgjengen med å bruke sidene aktivt til å spre informasjon og skape engasjement rundt klubben. Lykke til med blogginga!

Hilsen Arve, Siri, Tor-Odd og Jomar

 

 

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.