Tap i kvartfinalen mot Østersund

Dagen startet med at Jørgen Bjørke hadde blitt syk i løpet av natten. Dette gjorde at vi hadde enda en mindre spiller å spille på etter at Edvin Knoph desverre ble syk før avreise på torsdag.

Med en litt tynnere tropp en vanlig ble det tøft mot ett godt Østersund lag som i fjor tok en 4 plass i turneringen.

Etter en dårlig start med undødvendige turnovers og god 3 poengskyting av Østersund var vi bak 20-8 etter 1 periode.
I 2 periode hang vi med og den ente 15-15. Vi klarte å sette fart i angrep i tillegg til at vi jobbet bedre i forsvar.
Men i 3 periode var det stopp. Vi klarte kun å putte 4 poeng på 8 minutter og når Østersund forsetter og produsere var vi bak 51-27 før siste periode.
I siste periode fikk vi det endelig til å stemme. Vi vant perioden 24-17 men tapte kampen 51-68.

Igjen en kamp der vi ikke er helt på topp. Vi skal dermed spille om 5-8 plass i turneringen. Vi spiller første kamp kl 09:30 i morgen mot Sødertalje.

Sverresborg – Østersund 51-68 (8-20, 15-15) (4-16, 24-17)