Hallvakter i Åsveihallen uke 43

I uke 43 er det vi i Basketballavdelingen av Sverresborg IF som har ansvar for stille som hallvakter i Åsveihallen. Dette skal være gjort kjent for dere gjennom foreldremøtene som er holdt i lagene.

I stedet for å diktere folk til oppgavene ønsker jeg denne gang at dere selv ser på tidspunktene og melder inn hvilke dager dere kan stille. Utifra deres ønsker vil jeg ferdigstille en endelig liste. Frist for tilbakemelding er tirsdag slik at jeg kan få endelig liste ut allerede på onsdag kveld. Hvis ingen melder seg vil jeg benytte dikteringsprinsippet for å få fylt listen.
Alle som skal sitte hallvakt må ha gjennomgått hallvaktkurs og signert for dette i hallen. Det arrangeres to kurs denne uken,
onsdag 14. oktober kl. 18.00 – 18.45
torsdag 15. oktober kl. 19.00 – 19.45
 Meld dere på hvilke vakter og evt. hvilket kurstidspunkt som passer i eget påmeldingsskjema. Når dere melder dere meld gjerne inn flere alternativer. NB! Frist for tilbakemelding er tirsdag 13. oktober. Husk at alle må ta sin tur. Noen har allerede vært i ilden.
Mvh,
Bjørn Åge Bergsjordet
Hallvaktansvarlig i Sverresborg Hoops
Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.