Strålende innsats i U16NM

I helga var vi i Bergen med G2000 og J2000-2002 for å spille U16NM.

Jentene reiste til Bergen vel vitende om at det kom til å bli ei tøff turnering, men da det ikke finnes jernaldrene jentelag i Trondheim ville de reise nedover for å få muligheten til å spille litt «riktig» basketball og for å lære av de beste jentelagene i landet. Det ble noen tøffe kamper og jentene måtte dessverre se seg slått i alle fire kampene i gruppespillet, men de kjempet på hele veien og fikk mye skryt av trenerne fra flere av de andre lagene. Ei flott helg for læring og utvikling! En liten bonus er det i tillegg at bare tre av spillerne er for gamle til å være med til neste år igjen.

Guttene spilte noen ujevne kamper i gruppespillet, men kom seg ubeseiret til kvartfinalen. Der slo de Sandvika og var dermed klare for semifinale mot Asker. Asker hadde bestemt seg fra start at den kampen skulle de vinne og våre gutter fikk aldri kommet skikkelig i gang og gikk dermed på mesterskapets første tap 71-43. I bronsefinalen var det et revansjesugent lag som spilte mot Haugesund. Til pause sto det 47-34 til Hoops. 3.periode var jevnspilt og det sto 66-57 før siste periode. Og jevnere ble det. Haugesund var bare bak med 2 poeng med under 2 minutter igjen. Men Hoops holdt hodet kaldt vant til slutt 81-75. Guttene er godt fornøyd med bronsemedaljen. En stor prestasjon og godt jobbet av spillere, trenere og supportere som skapte stemning under kampene.

Etter et positivt mesterskap for begge lag kan man trygt si at det var grei stemning på hjemturen 🙂

Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.