Vennskapsturnering i Åsveihallen 10. – 12. juni

I helga arrangerer G2001/2002-laget til Hoops og Ranheim turnering i Åsveihallen. Alle Trondheimslagene unntatt Byåsen stiller lag i tillegg til gjestene fra Tromsø Storm. Hoops stiller med to kampklare lag.
Totalt skal det spilles 21 kamper, arrangeres skills-treninger, skytekonkurranser og sosiale tiltak. Hovedfokuset vårt denne gangen er det sosiale. Det blir café hele helgen, pizza på fredag og grilling på lørdag.
Turneringen arrangeres etter et spørsmål fra Tromsø Storm i vinter. De ønsket seg motstandere – som de har lite av i egen region. Nå skal de for prøve seg mot alle trønderlagene.
Alle basketinteresserte er velkommen til å stikke innom Åsveihallen i løpet av helga.
Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.