Basketball i gymtimene på Byåsen skole

De siste 4 ukene har vår meriterte trener Ron Billingslea vært på besøk i gymtimene til 5. og 6. trinn på Byåsen skole. Han har undervist ungene i basketball i Munkvollhallen, og gitt dem både basiskunnskaper og mange gode triks. Det har vært god stemning og bra innsats av alle de nærmere 190 ungene som har vært i aksjon.
Vi i Hoops har basketlag for både gutter og jenter fra 8 års alder og opppver. Vi ønsker oss stadig flere spillere til alle våre lag – og håper slike skolebesøk kan bidra til å gjøre sporten vår enda bedre kjent blant ungene, og kanskje friste noen til å prøve seg på en trening eller to.
Basketball er en av verdens mest populære lagidretter og vi ønsker at enda flere unger i Trondheim skal få ta del i den.
 

Lagt til av

Lag en kommentar

©2023 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.