2. plass til juniorene i Bergen

Juniorene våre imponerte i Scania Cup-kvalifiseringen i Bergen i helga. Det ble et tøft kampprogram med to tette kamper på lørdag og finale på søndag. Alle tre mot motstandere fra Bergen.

U19 guttene gjorde jobben på lørdag mot Hop og Gimle og ble dermed klare for finale i Frøya Arena. Frøya gjorde også jobben sin og smadret både Hop og Gimle. Det er et sterkt Frøya-lag vi møtte – med flere gode spillere. En av dem er tidligere Sverresborg spiller Sigurd Lorange som nå er gjort bergenser av seg. Vi var klare underdogs, men bet skikkelig fra oss i finalen. Vi ledet store deler av kampen, men måtte til slutt gå av banen som tapende finalist. Likevel en imponerende turnering av et ungt lag!

Resultater:

Sverresborg Hoops – Hop 64-73

Sverresborg Hoops – Gimle 76-43

Finale:
Sverresborg Hoops – Frøya 69-74

Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.