Christian og Sigurd klare for Nordisk og EM

I dag starter Nordisk Mesterskap for de Norske U16- og U18-landslagene. Mesterskapet går i Kisakallio, Finland rett utenfor hovedstaden Helsinki. I troppen til U18-guttene kan vi finne én Sverresborg spiller og én tidligere Sverresborg spiller.

For fjerde sommeren på rad blir Christian Tøfte å ikle seg landslagsdrakten under Nordisk. I Finland skal Norge å møte Sverige, Island, Estland, Finland og Danmark. Litt senere setter de kursen mot Kypros der guttene skal kjempe om opprykk i U18-EM fra C-puljen 4.- 9. juli.

Christian som er født i 1999 spilte også med U18-landslaget under Nordisk i fjor. Da startet han alle kampene og var en viktig spiller til tross for at han var ett år yngre en de fleste. I år er han rett alder og blir en enda viktigere spiller for laget. Men Christian blir ikke den eneste trønderen på laget. Med seg har han også Sigurd Lorange som spilte mange år i Sverresborg før han i fjor sommer flyttet til Bergen og spill i Frøya. Sigurd født 2000 spilte for U16-landslaget i fjor og er dermed ett år yngre en de fleste i U18.

Sverresborg Hoops ønsker Christian, Sigurd og alle de fire norske landslagene lykke til i Finland.

Foto: NBBF

Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.