Velkommen til Jets basketskole i juleferien

Den 28. og 29. desember er det igjen klart for basketskole med Jets i Rosenborghallen. Fra kl 10:00-15:00 (registrering fra kl 10:00).

Dagene blir delt opp i to forskjellige treninger med en lunsj i midten, under er planen for hva som skal skje de ulike dagene og treningene. Deltakerne blir delt opp i forskjellige grupper slik at alle får trene på sitt eget nivå og lære nye ting.

Programmet blir ledet av Nidaros Jets sine spillere der dere kommer til å møte gamle kjente fjes, men også flere nye spillere, noe som betyr at alle som kommer vil få mulighet til å lære basketball av noen av de beste spillerne i Norge.

Basketskolen passer for alle jenter og gutter i alderen 7-17 år og vil bli tilrettelagt ut i fra ferdigheter og alder. Det blir fokus på samhold, mestring, moro og positive opplevelser for alle uansett erfaring. Både de som er helt nye med basket og de som spiller på klubblag vil lære mye nytt.

Deltagerne får snacks, drikke, frukt, og gratis inngang til Nidaros Jets sin første hjemmekamp etter jul mot Fyllingen Basket 6. januar i Husebyhallen.

Prisen er 350 kr for 1 dag eller 600 kr for 2 dager. Betaling ved bankoverføring til konto 1503 51 71409, husk å merke med spillerens navn. Eventuelt kan man betale kontant eller med vipps ved oppmøte.

Vennligst ta med treningstøy, innesko, matpakke og drikkeflaske. Medbragte basketballer må merkes.

Fyll ut skjemaet her for registrering.

Vel møtt!

 

Lagt til av

Lag en kommentar

©2023 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.