G19 klare for Scania Cup

Våre U19-gutter er på plass i Södertälje og klare for storturneringen Scania Cup. 12 av de beste lagene fra Norge, Sverige, Danmark og Island er invitert av arrangøren. I tillegg til oss deltar også Ullern og Kongsberg Miners fra Norge. Scania Cup er den mest prestisjefulle klubbturneringen i Norden og regnes som uoffisielt Nordisk mesterskap for yngre lag.

Laget starter mot danske SISU kl 08:20 fredag. Senere på dagen venter turneringens soleklare favoritt svenske Fryshuset kl 15:00. I løpet av tre dager vil vi spille 5-6 kamper mot svært god motstand noe vi veldig sjelden har muligheten til. Denne turneringen er en svært viktig del av forberedelsene fram mot sesongens store mål U19NM 20. – 22. april i Bergen.

Ron og Vegard har med seg ni spillere som er klare til kamp. Dessverre for laget må Jørgen Bjørke se turneringen fra benken da han fortsatt sliter med skade. Følgende spillere er med til Södertälje:

Petter Valstad
Samuel Karoliussen
Christian Tøfte
Julius Stensen
Johan Karslen
Sigurd Lorange
Jørgen Kjesbu
Eirik Nordgaard
Tor Anders Ringen

Kampoppsett og resultater finner du på: http://scania.cups.nu/2018/result/team/15007712
Alle kampene fra turneringen blir også streamet live mot betaling på: https://solidsport.com/scaniacup

Vi ønsker guttene lykke til!

Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.