U19-lagene på plass i Bergen

26 spillere, fire trenere og flere supportere fra våre to U19-lag er nå på plass i Bergen for å delta i årets U19NM. 12 lag i gutteklassen og åtte lag i jenteklassen skal i helgen gjøre opp om de prestisjefulle medaljene i årets NM. Arena for helgens turnering i regnhovedstaden er Haukelandshallen.

G19 reiser med hele 18 spillere men har noen skader på enkeltspillere så alle vil ikke kunne spille. Spesielt vil Jørgen Bjørke savnes. Den talentfulle 00-guarden har vært plaget med skade hele sesongen og er ikke blitt spilleklar til helgens NM. Guttene starter allerede fredag kl 16:00 mot Frøya fra Bergen. Senere på kvelden venter Nesodden i siste gruppespillkamp kl 20:30.

Jentene starter kl 17:30 mot en av storfavorittene Hop. Videre spiller de på lørdag kl 09:30 mot Ulriken og 14:30 mot Ytrebygda. Alle tre lagene kommer fra Bergen. Jentene som er født fra 2000-02 stiller altså et ungt lag i årets NM. Jentene har imponert i 1K denne sesongen der det ble en sterk 2. plass. Denne helgen venter nok tøffere motstand der faktisk alle de andre sju jentelagene stiller med spillere som spiller i Kvinneligaen. Allerede mot Hop venter et mer eller mindre identisk lag med KL-laget til Bergen Elite.

Guttene er nok av mange sett på som en av favorittene og kan ha mulighet til å kjempe om medaljer. Men der er det flere lag som skal si sitt. Storfavoritt Ullern som har dominert 99-klassen i alle år blir nok den tøffeste nøtten. Ullern kan vi få i semifinalen. I tillegg er Sandvika, Oppsal og ikke minst Kongsberg Miners, med hele fem spillere i stallen fra laget som vant årets BLNO, tøffe utfordrere om medaljene.

Vi ønsker begge lag lykke til i årets U19NM!

Kampoppsett og resultater kan følges her:
https://basket.klubb.nif.no/…/NBBF%20kampoppsett%20U19NM-sl…

https://www.hansacup.no/nyheter?news=3

Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.