Sterk innsats av J03-04 i to toppoppgjør i Region Øst-serien

I helga har Hoops Jenter 03-04 vært å spilt sin tredje serierunde i J16 i Oslo. Det var en gjeng spente jenter som dro avgårde klar for å møte nr. 1 og 3 i serien.

Første kamp var på lørdag mot Bærumslaget EB85, et jevnt godt lag med mange kvaliteter og god trener. Det ble en slitekamp, men Hoops-jentene greide å ro i land en seier, 62-41 til slutt. Dessverre fikk vi et overtråkk på en av jentene tidlig i kampen.

Søndag var det serieleder Sandvika som sto for tur. Dessverre måtte ennå ei av jentene våre stå over på grunn av sykdom. Første periode var helt jevn, og jentene viste at de er helt på høyden. I andre periode fikk imidlertid Sandvika et 12-2 run, og det greide Hoops aldri ta igjen. Selv om jentene viste både godt forsvarsspill og til tider veldig godt angrepsspill, så ble det for mange bom på våre 100% sjanser, mens Sandvika traff på sine. Det ble tilslutt tap 47-59. Vi gleder oss allerede til å møte dem igjen i mars.

Siste kamp denne runden var mot Asker. Da var det mange som var slitne etter å ha gitt alt i de to foregående kampene. Jentene greide likevel å mobilisere det de hadde igjen av krefter og sto på helt til siste slutt og vant 97-35.

Alt i alt må laget si seg fornøyd med denne helga også, selv om noen var skuffet over å tape for Sandvika. Jentene scoret til sammen 205 poeng på de tre kampene, og alle spillerne kom på scoringslista. Hoops ligger nå på 2. plass i J16-serien. Neste serierunde er allerede om tre uker.