200 blide og svette baskettalenter!

I helgen har over 200 unge basketspillere boltret seg i Munkvollhallen under Sverresborg Hoops’ Easy Basket-arrangement. Dette var NBBF Region Midts siste Easy Basket denne sesongen.

Det startet på lørdag morgen med turnering for de yngste (U10). Etter en kort oppvarming ledet av Hoops’ dyktige trenere satte vi igang over 70 ivrige barn med kamper på tre baner. For en suveren innsats vi så! For noen er dette første møte med basketball, andre har fått prøve seg litt på skolen eller i klubb tidligere. Uansett et flott syn med så mange energiske og lærevillige barn i hallen. Lagene som deltok var Steinkjer, Utleira, Byåsen, Ranheim (3 lag), Birralee International School (4 lag), Sverresborg Hoops (2 lag) og et Mix-lag for de som ikke tilhører et lag fra før. Alle nye spillere fikk sin egen ball som vi håper de får mye bruk for framover.

Hyggelig var det også at Adresseavisen besøkte oss og tok mange kule bilder som de la ut på adressa.no (Pluss-sak) i løpet av dagen. Basketen i Trondheim er ikke bortskjemt med omtale i lokal media, så dette synes vi var stas.

Senere på lørdag var det klart for U13-turneringen. Her deltok ni lag fra Steinkjer, Stjørdal, Singsaker, Byåsen, Birralee International School (2 lag) og Sverresborg Hoops (3 lag). Veldig mye god basketball å se, med stort tempo og god teknikk.

Søndagens U12-turnering besto av seks lag – et litt lavere antall enn vi håpet på. Birralee International School, Singsaker, Sverresborg Hoops (4 lag). Tilsammen ble det spilt 41 kamper – og under medaljeutdelingen kunne vi observere store smil og røde kinn. Akkurat som det skal være.

Det gror godt i trøndersk basketball.

Takk til alle som bidro til et flott arrangement: Publikum, dommere, trenere, sekretariat, caféverter, kakebakere – og ikke minst alle spillerne. Vel blåst!

Foto: Hugo de la Plaza, Morten Antonsen (Adresseavisen)

Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.