Strålende landslagsdebut i Copenhagen Invitational

To av våre dyktige U15-jenter, Marthe Eide og Maja Osmundsvåg, debuterer i norsk landslagsdrakt i helgens storturnering i Danmark. Og hvilken debut de har fått!

Turneringen startet på fredag med kamp mot England. Den vant de norske jentene komfortabelt 48-26. Senere ventet et nytt britisk landslag, Wales. Det endte med ny seier 46-33. Begge våre jenter har dessuten notert seg for sine første scoringer i turneringen. Gratulerer!

På lørdag fortsatte turneringen med kamp mot Sverige, som også slo de to britiske lagene. Det endte med et klart tap 37-64 til slutt. Det var ganske jevnt etter tre perioder, men de svenske jentene dominerte i siste periode. Norge endte som nr. 2 i gruppa, og møtte deretter Wales på nytt i sluttspillet. Til tross for Majas 11 poeng i denne kampen endte det med tap 42-52.

I turneringens siste kamp vant Island 52-33 og dermed endte de norske jentene på en åttende plass i turneringen – i deres første turnering sammen.

Les mer om turneringen her: https://www.cph-invitational.dk

Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.