Fire fra Hoops uttatt til landslagssamlinger

Fire talentfulle Hoops-spillere har denne uken blitt tatt ut til landslagssamlinger i høst. Det gjelder Maja Osmundsvåg, Marthe Eide og Mats Bergsjordet (U18) og Jonas Rosmo Grytvik (U16). De tre førstnevnte har vært med på treningsopplegget tidligere også, mens Jonas er tatt ut for første gang. Gratulerer!

Etter at uttaket var gjort har riktignok smittesituasjonen endret seg til det verre, noe som betyr at spillere fra Region Midt ikke kan delta på den første treningssamlingen i høst. Det er selvfølgelig veldig synd for våre talenter, men noe vi må innrette oss etter. Spillere i Region Midt, Nord og Sør vil få besøk av landslagstrenere ved en annen anledning. NBBF vil sende en landslagstrener til regionene i løpet av høsten for å lede økter med de aktuelle spillerne, og andre aktuelle spillere, i aldersgruppen. 

Les mer om NBBF’s landslag her.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2023 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.