Alle kamper og konkurranser i helgen (6. – 10. november) utsettes

Beskjeden kommer fra Norges basketballforbund sentralt. Forbundet skriver:

Utsettelsen kommer som følge av de skjerpede smittevernstiltakene.Sett i lys av dagens pressekonferanse der nye koronatiltak ble redegjort for, har NBBFs beredskapsgruppe vedtatt at alle kamper og konkurranser for barn- og unge utsettes fra og med fredag 6.11 til og med tirsdag 10.11.  Dette gjelder alle kamper og konkurranser for Easybasket og aldersbestemte regionale serier. NBBF vil i starten av neste uke komme med oppdatert informasjon om veien videre for kamp- og konkurranseaktivitet, for barn og unge.

For oss i Hoops betyr det at kamper på fredag, lørdag og søndag ikke blir spilt denne helgen. Det betyr også at Easy Basket-turneringen i Rosenborghallen for våre yngste spillere heller ikke blir noe av.

Treningene fortsetter som vanlig neste uke, med allerede vedtatte smittevernsregler.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.