Endring i treningstider fra 15. mars

Da er endelig Thora Storm VGS åpen igjen noe som fører til en litt mer normal treningshverdag igjen. I tillegg gjør vi noen små endringer på grunn av at noen av våre yngste lag har hatt en positiv økning i løpet av vinteren.

Mandagene i Husebyhallen vil variere litt for G06, G05 og G04 da denne tiden vil kunne bli brukt til å avvikle seriekamper. Førstkommende mandag er det f.eks en G17 kamp kl 19. G06 har vanlig trening fram til 1845.

Vi minner om at det fortsatt er korona og lag må avslutte treningene minst 5 min før tiden slik at man er ute av hallen når neste lag skal begynne.

I Munkvollhallen skal man gå ut og opp trappen lengst inne i hallen/gangen. Man går ned den «vanlige» trappen men altså ikke opp der.

I Åsveihallen der det kan bli litt trangt på onsdag med to lag ut og to lag inn gjelder følgende regler for oss fra nå: Lag som trener skal være ferdige med å pakke ball/sko/sekk og vasket hender før treningstiden er ferdig. Utgang skjer opp trapp innerst i hallen og over tribunen. Dermed kan de to neste lagene som venter i gangen komme inn og vaske hendene uten å møte på de to lagene som trener før.

I Husebyhallen har det fungert fint ved at lagene har hver sin tribune der man skifter og har tingene sine på.

Lagledere/trenere må også ha føre liste/ha kontroll over hvem som har vært på trening. Dette må man vite 10 dager tilbake i tid. Dette til evt. smittesporing.

God trening alle sammen!

Tags: Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.