Ron og Sigurd til Summer Camp

Vi har gleden av å presentere to svært dyktige trenere i Ron Billingslea og Sigurd Lorange til vår Summer Camp 9-12 august. De vil være campens to hovedtrenere i tillegg til flere andre dyktige trenere fra Sverresborg og Nidaros Jets.

Ron kom til Norge allerede i 1987 som spiller/trener for Tromsø BBK og har siden en lang merittliste bak seg som trener i en rekke norske klubber. Blant annet ledet han herrelaget til Bærums Verk til førsteplass i eliteserien fire år på rad. Han har også i en årrekke vært landslagstrener for det norske herrelandslaget. Fra 2013-2018 var vi også så heldige og ha Ron i Trondheim som hovedtrener for yngre lag i Sverresborg.

Sigurd er 21 år og startet sin basketkarriere som 10 åring i Sverresborg og spilte stort sett hele sin yngre karriere i klubben. Han har også spilt BLNO for Frøya og Gimle i Bergen samtidig som har var med på det historiske Sverresborg laget som tok U19NM gull i 2018. I 2019 reiste Sigurd til USA for collagebasket på D1 laget Valparaiso Crusaders. For neste sesong har han byttet skole og skal spille for Converse Valkyries. Han har også en rekke kamper for yngre landslag og har også debutert i treningskamp for herrelandslaget. 

Sammen vil Ron og Sigurd gi deltagerene på campen et godt treningsutbytte de 4 dagene. Ron er svært flink med spillerutvikling i lag og vil ta med seg denne erfaringen til campen. Sigurd har gjennom sin karriere vært veldig dyktig på egentrening og trent utallige timer på egenhånd. Han vil ta med seg sin kunnskap om hva som må til for å utvikle seg som basketspiller og dele denne med dere deltagere. Sammen vil Ron og Sigurd ha fokus på utvikling av både den individuelle spilleren både i egen setting og i lag gjennom campen.

Det e fortsatt ledige plasser.
Gå inn på http://sverresborg-if.no/basketball/2021/07/21/summer-camp-2021/ for info og påmelding

Lagt til av

Lag en kommentar

©2023 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.