To Hoops-lag klare som seriemestere

Årets seriespill går mot slutten og selv om det gjenstår endel kamper ble to Hoops-lag klare som seriemestere i helgen.

Hoops G05 har vært uslåelige i U17-klassen i år. De fikk pokal før kampen mot Stjørdal på søndag – en kamp de også vant. Med en kamp gjenstående står de med 11 strake seiere. Vi gratulerer guttene og coachene Frode Ramberg og Vegard Tøfte

I U16-klassen har Hoops G06 vært like suverene. Etter lørdagens klare seier mot Sørsia var det klart at også de gikk gjennom serien uten å tape en kamp i år. Pokalen fikk de utdelt etter U17-kamp i Munkvollhallen på søndag. Thor Inge Øvermo er head coach for G06-guttene, støttet av Bo Skarland Schønberg og Keith Downing.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.