Gull til G08 i Hansacup

Sverresborg Hoops stilte med to lag under årets Hansacup i Bergen som gikk av stabelen i helga. For treningsgruppen G07-08 så var dette en fin cup å være med på – og god matching mot U16NM neste helg.

Og for noen resultater gutta vartet opp med! 

G08 gikk helt til topps i U15-klassen etter å vunnet alle kampene sine og slått Stavanger enkelt 63-39 i finalen. Den jevneste kampen kom i semifinalen der arrangørklubben Ulriken Eagles var motstander, men Hoops slo de med to poeng, 41-39. Etter finalen ble Ian Ntagungira og Jakob Tangvold stemt frem av coachene i turneringen til All-Star laget – og Ian ble kåret til MVP etter en knallsterk turnering.

Etter å ha slått Sandviken og Gimle klart i gruppespillet ble G07 slått ut av Sørsia i kvartfinalen i U16 med knappe 2 poeng. Den kampen gikk samtidig med U15-finalen, så ingen G08-spillere kunne spille den. Laget hadde nok gått ennå lenger i turneringen hvis laget hadde blitt forsterket med noen G08-spillere.

Laget har fått mye skryt av coacher, dommere og andre basketkyndige i Bergen. Coach Åsmund Hiis Hauge melder at han er storfornøyd med helgen, spesielt med forsvarsarbeidet. Vi gratulerer Åsmund og medcoach Marco San Martin – og ikke minst våre dyktige spillere – med innsatsen. Lykke til med forberedelsene til U16NM neste helg!

Lagt til av

Lag en kommentar

©2023 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.